Skip to content →

Zvon: Apple ar putea lansa un „iWatch” in 2014

Exista zvonuri conform carora Apple si Intel lucreaza impreuna la un ceas revolutionar. In momentul in care a 6-a generatie de iPod Nano a fost lansata, Steve Jobs a zis in gluma ca un executiv Apple si-ar dori ca mp3 player-ul sa poata fi folosit si ca ceas.

Apple iWatch

Chiar daca Steve a glumit, multi oameni au luat ideea in serios. Pana la urma iPod Nano din 2010 este suficient de mic pentru a fi un ceas, poate fi folosit pentru a asculta muzica si vine din fabrica cu o aplicatie de la Nike pentru fitness.

Initial cand am auzit de zvonurile conform carora Apple va lansa un ceas am spus ca va fi putin probabil ca acest lucru sa se intample. Ceasurile din ziua de azi sunt destul de bune. Nu este ca si cum aceasta categorie de produse are nevoie de-o revolutie. Mai mult, oamenii sunt destul de pretentiosi cand vine vorba de ceasuri, fiecare prefera un anume tip cu un set special de facilitati.

Dar, Tim Cook, pana in acest moment n-a creat nici un produs propriu. Absolut toate liniile de produse Apple, de la iPod-uri la iPhone-uri, au fost create sub supravegherea lui Steve Jobs. Desi Cook a facut o treaba foarte buna, an dupa an, cu lansarea modelelor noi, pana acum n-a facut nimic decat sa revitalizeze aceleasi produse.

Ceasul ar putea sa fie produsul lui Tim Cook. Stim ca noul CEO Apple este foarte pasionat de fitness si stim ca ocupa si un rol de director executiv la Nike (motiv pentru care m-as fi asteptat ca Nike sa fie partenerul ales de Apple pentru dezvoltarea unui ceas).

Zvonurile spun ca ceasul ar putea sa apara in 2014, cat despre ce facilitati va oferi nu se aude nimic. Unii au speculat ca va avea un display retina si o camera video pentru Facetime (video conferinte). Eu cred ca, daca va deveni realitate, ceasul va fi o unealta pentru sport si fitness.

Nu cred ca va inlocui smartphone-ul, mai degraba va putea fi conectat la acesta si il va completa.

Pe langa un ceas se zvoneste ca Apple va lansa si un televizor. Intr-un interviu acordat recent, Tim Cook spunea ca televizorul este unul din dispozitivele care a ramas neschimbat de foarte multa vreme. Nu stiu daca sunt de-acord cu el, Smart TV-urile de la Samsung sunt un mare pas inainte, dar in mod clar exista loc de mai bine.

Published in apple

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami