Skip to content →

Vodafone lanseaza servicii de date 4G LTE

4G LTE este, cum v-ati imagina, un 3G mult mai rapid. In alte cuvinte, teoretic, prin 4G puteti atinge viteze de 10 ori mai mari decat prin 3G. Vodafone anunta ca initial se vor putea atinge viteze de 75 Mbps download si 37,5 Mbps upload, ceea ce pentru multi este mai rapid decat router-ul wireless de-acasa.

Vodafone 4G

Pe site-ul Vodafone scrie ca vitezele 4G pot fi activate gratuit timp de trei luni pentru abonamentele „Internet Nelimitat Extra” si „Internet Nelimitat Profesional”, iar dispozitivele care vor beneficia de 4G sunt: Modem-ul USB Huawei K5005, Hotspot-ul Vodafone R210 si Tableta Asus Transformer Pad Infinity.

Dar in afara de aceste dispozitive exista deja pe piata multe telefoane care suporta 4G, iPhone 5 si Samsung Galaxy S III sunt doar doua dintre ele. Am fost surprins ca pe site si in comunicat nu au fost mentionate aceste dispozitive dar un operator Vodafone m-a asigurat ca orice terminal compatibil poate beneficia de viteze 4G. Mai mult, am inteles ca n-ar fi nevoie de un abonament special, asa ca daca aveti un telefon compatibil 4G nu ezitati sa sunati la *222 ca sa vedeti cum puteti activa optiunea.

Exista o singura problema, vitezele 4G pot fi atinse in acest moment doar in proximitatea magazinelor Vodafone. Reteaua va functiona la nivel national din Ianuarie 2013.

Published in internet promotii

3 Comments

  1. somebody somebody

    De abia astept 🙂

    • anybody anybody

      Si eu 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami