Skip to content →

Vineri e Black Friday, pregatiti-va pentru reduceri!

Vineri 23 Noiembrie este „Black Friday” o zi dedicata reducerilor. Anul trecut eMag a avut reduceri de pana la 80% (si chiar mai mult), iar stocurile de produse au fost epuizate intr-un timp record. In acea zi m-am trezit la ora 7:30 si deja stocul pentru tot ce era interesant fusese epuizat.

Emag Black Friday
Imagine „Emag Black Friday” 2011

Din ce-am inteles, anul trecut campania eMag a fost lansata la ora 5:00 dimineata, asa ca si anul acesta putem sa ne asteptam la o ora similara. Ca si anul trecut, eMag nu este singurul magazin care va avea reduceri, Flanco, F64, Altex, Koyos, elefant.ro si watchshop.ro au anuntat ca vor oferi si ei reduceri.

Dar cu Flanco cel putin aveti grija, desi anul trecut afisa reduceri mari, produsele, in unele cazuri, erau chiar mai scumpe decat in mod normal. Multa lumea si-a luat teapa cumparand pur si simplu din cauza febrei „Black Friday”. Asa ca daca vreti sa luat ceva de la Flanco nu e o idee rea sa cautati produsul si pe alte site-uri. (este si motivul pentru care n-am link-uit site-ul Flanco)

Sper ca aveti bani pusi deoparte 😀

UPDATE: Orange are reduceri toata saptamana! Dar doar daca faceti comanda online si platiti transportul 🙂

UPDATE 2: Si evoMAG si Domo vor oferi discount-uri vineri, daca mai stiti de cineva lasati un comentariu mai jos si ii includ in articol.

Update 3:
Emag si alti retaileri aparent cresc preturile unor produse pentru ca reducerile sa para vineri mai mari, tot va fi un discount, dar nu la del de mare fata de pretul normal.

Published in promotii

3 Comments

    • RaduTanasescu RaduTanasescu

      @SergiuBadic Hesus cata linku :))

    • RaduTanasescu RaduTanasescu

      @SergiuBadic Update si in post!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami