Skip to content →

Ti-ai dorit vreo data sa ai o coada care reactioneaza la starea ta de spirit?

Eu unul pot sa spun ca nu. Dar daca visai demult la asta (si esti putin ciudat), norocul iti surade. Tailly este un proiect Kickstarter care incearca sa realizeze o coada artificiala.

Echipata cu senzori, coada poate masura pulsul si isi adapteaza comportamentul la starea de spirit a persoanei care o poarta. In mod normal coada sta jos, dar in momentul in care utilizatorul ei devine entuziasmat de ceva se ridica si incepe sa se balangane. Cu cat utilizatorul este mai entuziasmat, cu atat da din coada mai tare. Pe masura ce entuziasmul dispare, coada revine la pozitia ei initiala.

Numai japonezii se puteau gandi la asa ceva. Sincer, ma asteptam sa vad o tentacula artificiala inainte de o coada paroasa. Dar de, nu poti sa le anticipezi pe toate.

Imaginati-va cum ar fi la serviciu cand intra pe usa colega cu „suflet” mare… deap…

Coada este, conform cu descrierea de pe kickstarter.com, o jucarie, un accesoriu fashion si un gadget in acelasi timp. Cei care o vor purta „vor radia de fericire si dragalasenie”.

Pare stupid, dar 117 oameni au donat deja 8,465 lire sterline, din totalul necesar de 60.000 pentru ca visul unei cozi cu senzori sa devina realitate.

Traim intr-o lume stranie 🙂

Sursa: mashable.com

Published in stiri

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami