Skip to content →

Starcraft II Heart of the Swarm – Vengeance Trailer

Starcraft este cea mai populara serie de jocuri de strategie. Exista nenumarate turnee internationale. In Corea de Sud jucatorii profesionisti de Starcraft sunt mai populari decat jucatorii de fotbal.

Update: Data de lansare e 12 Martie, nu 3 Decembrie, in general luna si ziua sunt inverste pe site-urile Blizzard conform standardului american, de data asta scrisesera bine 🙂

Partea a doua din trilogia Starcraft II intitulata Heart of the Swarm va fi lansata pe 12 Martie 2013 si are un nou trailer:

Ca de obicei calitatea filmelor facute de Blizzard este impecabila. Starcraft este un joc extrem de popular pentru ca are ceva de oferit pentru toata lumea. Desi pentru a fi un jucator profesionist ai nevoie de ani de antrenamente, oricine se poate distra, indiferent de cat de bine joaca.

Cei mai bun jucatori inregistreaza peste 600 de aciuni pe minut, dar pentru a juca Starcraft II nu trebuie sa ai aceeasi performanta. Campania single player se anunta a fi din nou o opera de arta. Si oricine o poate termina, indiferent de cat de bine joaca.

In competitii online jocul are grija sa-ti aleaga adversari de nivelul tau, in alte cuvinte, pana nu devii un jucator bun n-o sa te confrunti decat cu oameni care joaca la fel de bine ca tine.

Indiferent de cat de bun esti orice meci reprezinta o provocare si iti ofera satisfactie. Fie ca joci pentru prima oara sau esti un veritabil veteran, te vei distra la fel de tare.

Imi amintesc vremurile in care mergeam la salile de calculatoare si jucam Starcrat I cu prietenii mei la fel de necunoscatori ca si mine. Si-acum ne mai amintim meciurile alea 🙂

De-abia astept 3 Decembrie. Va sfatuiesc sa nu faceti pre-comanda. Toate jocurile Blizzard aparute in ultimii ani au costat mai putin in magazine la lansare in Romania decat pe site-ul Blizzard. Am cumparat Diablo III in noaptea lansarii de la eMag cu 50 de lei mai ieftin decat pretul de pe battle.net.

Published in gaming

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami