Skip to content →

Sediul nou Apple va fi gata in 2016

Noul sediu Apple s-a numarat printre ultimele proiecte ale lui Steve Jobs. Acesta a acordat o imensa atentie fiecarui detaliu. S-a ocupat personal de achizitionarea terenului de la HP, de obtinerea aprobarilor de la consiliul local Cupertino si nu in ultimul rand, de arhitectura.

Sediul nou Apple
Sediul nou Apple – Simulare

La fel ca in cazul magazinelor Apple, cladirea va avea panouri de sticla uriase si urmeaza o linie simpla. Steve Jobs nu este la primul sediu de companie proiectat. Cand a achizitionat Pixar de la George Lucas (creatorul Star Wars), a proiectat si construit o cladire noua pentru companie. Sediul Pixar este si in ziua de azi apreciat pentru faptul ca incurajeaza intalnirile intamplatoare intre angajati si creeaza un mediu de lucru detensionat si productiv.

Noua cladire Apple este gandita sa imbunatateasca acest concept. Initial trebuia sa fie gata in 2015, dar datorita unor schimbari in proiect se preconizeaza ca angajatii Apple isi vor muta birourile in ea de-abia in 2016.

Puteti vedea mai multe imagini cu simularile cladirii aici.

Published in apple

2 Comments

 1. Gluga Gluga

  of offf , scriitorule , mi-ai scos butonul de share 🙁

  • Nu mai e supported de Facebook 🙂 il mai tin live doar pentru site-urile care-l aveau implementat cand era za shit.

   Daca dai like teoretic iti apare pe wall, am vazut o varianta de like care te lasa sa pui si un comment. O s-o caut p-aia.

   Pana atunci, recunosc ca sunt un nemernic si te rog sa dai copy la link si paste in „update status” pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami