Skip to content →

Zvon: Samsung Galaxy S IV va avea un display „indestructibil”

Nu este o stire oficiala, dar unii sustin ca Samsung lucreaza la un nou tip de plastic „indestructibil” care urmeaza sa fie folosit pentru display-ul Samsung Galaxy S IV.

Samsung Galaxy S iii Spart
Samsung Galaxy S III Spart – Sursa foto androidauthority.com

Am pus „indestructibil” intre ghilimele pentru ca, in principiu, cam orice poate fi distrus daca aplici suficienta forta. Cu atat mai mult un display de plastic.

Daca anuntul ar fi venit oficial de la Samsung as fi ras in hohote. Tinand cont ca este un zvon trebuie luat ca atare. Foarte multi fani Samsung au fost dezamagiti cand au aparut drop test-ele in care Samsung Galaxy S III a fost comparat cu iPhone 5. Pentru prima oara, iPhone-ul a fost mult mai rezistent. In aceste conditii este normal sa apara tot felul de zvonuri 🙂

Deja despre Samsung Galaxy S IV au aparut mai multe legende. Se zvoneste ca va avea un procesor cu 8 nuclee si o camera de 13 mega pixeli. Pana acum totul pare plauzibil, chiar si un display mai rezistent. Samsung Galaxy S IV ar putea fi lansat in Aprilie 2013.

Faptul ca au inceput sa apara zvonuri nu poate fi decat un lucru bun pentru Samsung. Chiar daca dispozitivul in sine n-o sa se ridice la asteptari, zvonurile nu pot decat sa insemne ca linia Galaxy S a devenit foarte populara.

Acelasi gen de zvonuri apar inainte de fiecare lansare iPhone. Si stim cu totii ce inseamna asta pentru Apple. Vanzari record.

Sursa: technobuffalo.com

Published in android

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami