Skip to content →

Samsung aduce Galaxy S4 in Romania cu elicopterul

Samsung Galaxy S4 a ajuns in Romania. La New York evenimentul de lansare a fost acompaniat de o piesa de teatru. La Londra de un concert. La noi telefonul a venit cu elicopterul, adus in stil 007:

Se pare ca Samsung face un mare push pe marketing. Ma bucur ca s-au gandit la ceva special si pentru noi. Nimeni nu se stepta la nimic special pentru Romania. Nici macar noi 🙂

Refresh.ro a testat modelul cu 4 nuclee, din review-ul extins pe care l-au facut trag concluzia ca Galaxy S4 se ridica la asteptari. Nu stiu daca sunt de-acord cu afirmatia ca este „cel mai bun smartphone al mometului” (pentru ca sunt fan Apple si sunt troll), dar inovatiile aduse de noul terminal sunt impresionante.

Galaxy S4 a aparut deja in ofertele comerciantilor. Terminalul costa in jur de 599 euro / 2600 ron (fara abonament), considerabil mai ieftin decat iPhone 5 care si acum costa in jur de 3000 – 3200 ron.

Nu se aude nimic, in schimb, de varianta cu procesor de 8 nuclee. Pana la urma acesta este unul din punctele forte ale terminalului si pana in acest moment inca nu stim nici cand o sa apara, si nici cat o sa coste. Din cate am inteles procesorul cu 4 nuclee nu face fata 100%. Desi telefonul este probabil cel mai rapid de pe piata, unele animatii, in unele situatii inca au lag.

Dezvoltatorii sistemului Android au spus la un moment dat ca natura sistemului de operare il face predispus la sacadari in animatii si ca, probabil, terminalele Android nu vor merge perfect fluid decat atunci cand vor  avea procesoare de 8 nuclee. Uite ca procesoarele de 8 nuclee au devenit o realitate si eram foarte curios sa vad cum se comporta Android cu atata putere.

Sper sa ajunga si varianta de 8 nuclee la noi. Ar fi (mare) pacat sa nu avem acces la ea.

Published in android smartphone

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami