Skip to content →

RCS&RDS raspunde acuzatiilor lansate de Discovery

Discovery a publicat o pagina pe site-ul lor anuntand ca negocierile cu RCS&RDS au esuat si, prin urmare, posturile Discovery vor iesi pe 30 Noiembrie din grila de programe a tuturor abonatilor.

Discovery vs Rds

Abonatii RCS&RDS au fost imediat revoltati de veste, a aparut o petitie online impotriva deciziei, care are in acest moment 11.090 semnaturi.

Raspunsul RCS&RDS nu a intarziat sa apara, compania sustine ca Discovery a cerut tarife de trei ori mai mari decat restul posturilor similare si nu a dorit ca posturile sale sa fie disponibile ca optiuni separate. RCS&RDS sustine ca numai 1% din abonatii lor urmaresc posturile Discovery si nu considera ca toti trebuie sa suporte costul suplimentar.

Cred ca Discovery a cerut tarife mai mari. Dar nu cred ca doar 1% din abonati urmaresc posturile lor. E clar ca o parte din oamenii care au semnat petitia nu se uita la Discovery si o parte din ei probabil ca nici nu au TV cablu de la RCS&RDS. Dar chiar si asa, 11.090 semnaturi in doar doua zile reprezinta foarte mult. Eu doar pentru posturile de documentare am cablu TV. Judecand dupa reactii as spune ca mult mai multi oameni urmaresc Discovery.

Restul furnizorilor de servicii TV cablu n-au avut o problema cu pretul cerut de Discovery. Poate ca pretul a fost mai mare pentru RCS&RDS. Dar indiferent, mi se pare nesimtire sa spui „am scos postul pentru ca era prea scump si nu se uita nimeni la el”.

Ma asteptam ca RCS&RDS sa anunte ca reiau negocierile si lucreaza pentru a gasi o cale de mijloc. Pozitia ferma exprimata astazi ne arata ca nu au nicio intentie de a rezolva problema. Comunicatul RCS&RDS n-a facut nimic decat sa-mi spuna ca sunt o minoritate si nimeni in afara de mine nu se mai uita la Discovery, motiv pentru care nu contez.

Concluzia e clara, daca vrem Discovery, alegem alt operator. N-ar trebui sa fie greu, acum RCS&RDS are concurenta.

Sursa: capital.ro

Published in probleme

2 Comments

  1. Vezi ca recent RCS/RDS aka DIGI a scos ceva canele de documentare: DIGI World, DIGI Life si altele… drept urmare, uitati-va la noi, nu la ei!

    • Mda, eu urmaresc posturile Discovery (toate), Viasat History si National Geographic. Atat. Cand mai e cate-o revolutie ma uit si pe posturile de stiri, asta daca nu sunt si eu in piata.

      Daca-mi taie discovery mi-au luat jumatate din motivul pentru care le platesc serviciile. Si deja au facut cerere la CNA s-o faca.

      N-am spus ca RDS e evil. Doar ca, pentru mine, fara posturile Discovery, nu mai prezinta interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami