Skip to content →

RCS&RDS vrea sa scoata posturile Discovery din grila de programe

Nu pot sa pricep cum pot sa fie atat de prosti, dar pare a fi adevarat. Discovery anunta ca nu au reusit sa ajunga la o intelegere cu RCS&RDS pentru continuarea emisiei posturilor Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery si Scoala Discovery.

RCS&RDS elimina Discovery

In urma esuarii negocierilor emisia va inceta pe 30 Noiembrie 2012. Pana atunci mai sunt 5 zile si nu vad cum va putea RCS&RDS sa ne anunte pe toti de schimbare intr-un timp atat de scurt.

Este clar ca momentan stim doar varianta celor de la Discovery, dar oricare au fost problemele cei de la RCS&RDS trebuie sa fie cel putin inconstienti sa creada ca eliminarea acestor posturi nu-i va afecta considerabil.

RCS este singura companie de cablu pe care am utilizat-o vreodata, inca dinainte sa ofere servicii de date. Cand au inceput sa ofere si conexiuni la internet au setat un nou standard pentru serviciile de date din Romania. In timp au ridicat constant acel standard si in ziua de azi suntem una din tarile cu cele mai rapide, stabile si ieftine conexiuni la internet din lume. Nu pana demult eram pe locul 4 dupa Japonia, Corea de Sud si Beijing.

Din acest motiv am recomandat intotdeauna RCS&RDS. Acum au mers prea departe. Am avut multe probleme cu ei dar totul s-a rezolvat pana la urma.

De data asta lucrurile stau altfel. Posturile de documentare sunt singurele pe care le mai urmaresc la televizor. Discovery ofera jumatate din ele. Cum dau de un operator RCS&RDS ii anunt ca imi reziliez contractul de cablu TV. Nici nu astept sa vad cum se solutioneaza acest conflict. Platesc cel mai mare pachet, inclusiv HBO, si nu inteleg de ce as continua sa fac asta daca ei au impresia ca pot oricand sa renunte la singurul motiv pentru care mai am cablu TV.

Plus, vreau HBO GO 😛

Pentru multi insa RCS&RDS este singura optiune viabila. Asa ca ar fi pacat sa-i lasam sa faca o greseala atat de mare. Haideti sa-i anuntam cat de mult ne pasa de posturile Discovery.

Exista deja o petitie online aici, lansata chiar de „Discovery News”. Pe langa asta va recomand sa-i sunati la 031.400.4414 (pentru Bucuresti) si sa le comunicati faptul ca posturile Discovery sunt importante. Daca sunteti din alt judet gasiti numerele de contact aici. Poate dupa cateva zeci de mii de telefoane o sa priceapa si ei ca nu toti ne uitam la OTV si Taraf.

Published in probleme

2 Comments

  1. jonny boschete jonny boschete

    eu nu sunt d-ala de se uita la televizor, pentru ca n-am. dar daca gasesc vreun televizor, pe taraf vad tzatze mai mari decat pe discovery. Cei care stiu ca marimea inimii e tot ce conteaza in viata, apreciaza Taraf!

    • Daca rezisti poluarii fonice din fundal e ok… si totusi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami