Skip to content →

O cafea cu CEO-ul Apple, Tim Cook, costa acum 600.000$. Nota va rog!

Site-ul charitybuzz.com a scos la licitatie oportunitatea de a bea o cafea cu CEO-ul Apple Tim Cook. Generosul castigator al licitatiei isi va putea bea cafeaua in sediul Apple din Cupertino California impreuna cu CEO-ul celei mai valoroase companii de pe glob. Banii stransi vor fi donati in scopuri caritabile.

Cafea cu Tim Cook

Momentan bid-ul a ajuns deja la 600.000$ (suma minima fiind 50.000$). Licitatia va mai fi deshisa inca 14 zile, deci sunt sanse mari ca suma finala sa depaseasca un milion de dolari.

Tim Cook este o persoana care face rar aparitii in public si participa si mai rar la interviuri. CEO-ul Apple apare in general doar la evenimente Apple. Pentru noi suma este imensa, dar pentru un jucator mare din industrie, sau pentru o publicatie importanta din America, suma ar putea sa para rezonabila.

Eu daca as avea ridicol de multi bani as plati si doua milioane pentru oportunitatea de a bea o cafea cu Tim Cook. Folosesc doar produse Apple, am si un iPhone si un iMac si desi consider ca sunt cele mai bune produse din clasele lor, am cateva lucruri de reprosat 🙂

As fi foarte curios sa aflu de ce un Mac (sau un iPhone) furat nu mai poate fi localizat pe GPS dupa ce este formatat. Pana la urma codul unic de identificare al dispozitivului nu se schimba la formatare.

As vrea sa aflu de ce produsele Apple sunt asa de scumpe in Romania, iMac-ul meu a costat cu peste 50% mai mult decat ar fi costat in SUA.

Cred ca cel mai tare as vrea sa aflu cand planuieste Apple sa creeze facilitati in Mac OS X pentru jocuri. Traditional Apple nu este o companie care lucreaza strans cu companiile care fac jocuri pentru PC. Momentan aceasta este singura vulnerabilitate pe care o au calculatoarele Apple. Si nu pricep de ce nu se concentreaza pe asta. Sistemele sunt performante, dar fara o legatura stransa cu dezvoltatorii de jocuri vor fi foarte putine companii care vor investi timpul necesar pentru optimizarea corecta a unui joc pentru Mac OS X.

Nu in ultimul rand l-as intreba despre urmatoarele inovatii Apple. A trecut ceva vreme de cand compania n-a mai scos nimic cu adevarat nou.

Published in apple

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami