McDonalds a lansat McMici, in curand si McColiva, pentru traditionalul din tine

Nu este adevarat. Rectific, nu, este adevarat! McMicii sunt pe bune. Pana pe 02 Iunie puteti sa va satisfaceti pofta de mancare proasta cu noii McMici. Stiu, va uitati in poza articolului dupa ei si nu-i vedeti nicaieri. Asta pentru ca in viziunea (cea vizionara) a McDonalds-ului micii sunt niste… hamburgeri.

Update: Un McMic costaΒ 4,5 ron, dublu McMicii costa 7.5 ron, iar un meniu dublu McMici costa in jur de 12 ron (11 ron si ceva).

McMici
McMici

Sa nu ma intelegeti gresit. As vrea sa pot spune ca nu mananc de la McDonalds, dar am bagat in mine mai multe meniuri Big Tasty decat orice alta persoana pe care o cunosc. Nu stiu cum am reusit sa nu ma transform intr-un porc pana acum. Guitz. Stiu ca mancarea este mizerabila, dar din pacate in Afi Cotroceni, locul in care ma hranesc zi de zi, e greu sa gasesti ceva decent de mancare la un pret acceptabil.

Optiuni sunt multe, pe langa McDonalds este un restaurant cu mancare normala, in care tipul de la tejghea mi-a stranutat de cateva ori cu mancare. Sus sunt niste restaurante anonime. Unul serveste cartofi oribili si plictisitori, altul serveste cea mai proasta mancare traditionala romaneasca din lume, iar la Pizza Hut astepti minim 5 ore pentru un pahar cu apa. Pizza dureaza mai mult. Nu pricep de ce managementul de la Afi nu aduce niste restaurante ok acolo. Macar un Subway ceva.

Dar sa revenim la McDonalds. Va puteti imagina ce-a fost in capul “geniilor” care au “inventat” McMicii? Sincer cred ca cineva de sus a batut cu pumnul in masa si a decretat ca McDonalds trebuie sa serveasca ceva traditional romanesc. Cum McCeafa sau McMamaliga nu suna asa bine niste sefi mai mici (sau mai bine zis sefi McMici) au decis ca micii sunt cea mai buna optiune. Dar McDonalds nu poate sa faca mici! Cum o sa vanda un produs pe care lantul de restaurante nu are infrastructura sa-l produca? Nici o problema! Acum hamburgerii se numesc McMici! Si pot sa fie si dublii!

Glume cu “McMici” si “McColiva” se fac decand a aparut McDonalds pe la noi. Ideea de McMici are ca scop sublinierea penibilitatii restaurantului. Nu stiu cine a crezut ca publicul o s-o perceapa altfel dar: “good job”!

Ma intreb ce contin McMicii astia. Din cate stiu eu “carnea” McDonalds nu prea contine carne. Restaurantul a si castigat un proces impotriva unei persoane care a avut o reactie alergica la peste demonstrand ca McFish nu contine peste. Deloc.

McColiva este inca un vis. Dar nu m-as mira sa apara in curand. Bineinteles, la fel cum McMicii nu sunt mici nici McColiva nu va fi coliva, probabil ca va fi o inghetata cu nuca… Picture that: McPomana!

McPomana
McPomana – sursa photo: kmkz.ro

14 Replies to “McDonalds a lansat McMici, in curand si McColiva, pentru traditionalul din tine”

  1. Orice mesaj scris cu caps (litere mari) este in general ignorat. Pare disperat si lipsit de inteligenta, si este, in mod clar, mai greu ce citit.

   Nu ti-o zic ca sa ma iau de tine πŸ™‚ ti-o zic ca sa inveti cum sa comunici pe Internet intr-un fel in care sa te ia lumea in serios.

   Scrii normal, sau chiar doar cu litere mici, ai grija cat poti la punctuatie si o sa fie bine πŸ˜€

   Vizavi de cererea ta, un loc mai bun s-o faci este aici: http://mcdonalds.ro/pages/contact/

   De pe pagina de contact McDonalds, informatia ajunge direct la ei.

  1. N-am spus ca esti prost, am incercat doar sa-ti explic cum sa te exprimi pe internet ca sa fi luat in seama. Ceea ce-mi imaginez ca vrei.

   Similar, cand spui ceva, trebuie sa aiba si sens. Ce legatura are orice fel de mafie cu mcdonalds sau cu ce vorbeam noi?

   Cel mai mult m-a dezamagit faptul ca ai ignorat pagina de contact pe care ti-am dat-o, unde puteai sa faci o cerere ca sa obtii ce vrei, un mec in orasul tau.

  1. Preturile sunt mari pentru ca am avut numai guverne corupte in ultimii 25 de ani si pentru ca oamenii, in loc sa protesteze si sa ceara un guvern mai decent, au stat in casa si s-au uitat la televizor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *