Skip to content →

iPhone-uri cu Flappy Bird inca instalat au ajuns sa se vanda cu mii de euro pe eBay

Va intrebati ce e Flappy Bird? E un joc retardat. O pasare idioata da din aripi la fiecare click si astfel zboara pentru a evita obstacole. Jocul este incredibil de dificil, motiv pentru care creaza dependenta.

Flappy Bird

Foarte multi oameni ajunsesera sa-l ia mult prea in serios

Pana nu demult Flappy Bird era disponibil pe App Store si pe Google Play bucurandu-se de un succes enorm. Asta pana ieri cand dezvoltatorul jocului a anuntat ca il va scoate. Va intrebati de ce? Poate va ajuta acest tweet oferit ca explicatie de tipul care a facut jocul:

 

Nu v-ajuta? Nici pe mine. E greu de spus de ce ar alege cineva sa renunte la un joc care a ajuns pe primul loc in „Top free” si pe iPhone si pe Android, dar se pare ca decizia ramane finala, azi jocul nemaifiind disponibil.

Un posibil motiv ar putea sa fie tocmai succesul neasteptat al jocului si numeroasele reactii negative pe care utilizatorii le aveau in momentul in care pierdeau. Cand eram mic aveau copiii o vorba in fata blocului: „oftica-i boala grea”, iar in cazul Flappy Bird, oftica e majora. Jocul ajunsese sa castige 50.000 euro pe zi din banner-ele pe care le afisa.

Dar asta nu-i tot. De cand jocul nu mai este disponibil pe App Store si Google play au inceput sa apara pe eBay smartphone-uri cu jocul inca instalat. Si nu sunt ieftine, se dau pe mii de euro:

Flappy Bird eBay iPhone

Bineinteles ca poti sa jailbrake-uiesti un iPhone si sa pui jocul piratat pe el, dar aparent, in acest caz, nimic nu se compara cu originalul. Si unii oameni sunt dispusi sa plateasca pentru asta.

Mie unul un lucru mi-e clar. Oricui ii place succesul. Eu cred ca tipul care a facut jocul o sa-si vina in fire si o sa-l puna la loc. Pana atunci, daca aveti un iPad cu Flappy Bird instalat, incercati sa-l vineti pe eBay. E posibil sa faceti o avere 🙂

Iar daca va arde buza sa jucati Flappy Bird, incercati varianta online. Atentie: creeaza dependenta!

Published in android apple gaming

4 Comments

 1. JMarius JMarius

  De jocul asta am auzit acum doua zile……. si nu mi-a starnit nici un interes atunci. Si nici acum.

  Nici nu stiu daca am 2 sau 3 jocuri instalate pe telefon si alea pentru momentele in care ma plictisesc teribil. Iar acele momente sunt rare….

  Pun pariu ca astia care cumpara telefoane cu FlappyBird instalat pe ele sunt unii dintre cei mai neproductivi oameni ever…

  • Cine cumpara un telefon il cumpara pentru hype, poti sa-ti instalezi flappy bird in continuare daca ai dispozitivul jailbrake-uit / root-at.

   Plus, joculetul e tare, nu trebuie neaparat sa fii neproductiv ca sa-ti placa.

 2. Cat mai scumpe, jocul nu mai este disponibil in appstore si asa creste pretul la iPhone.

  Si pe Windows 8 si Windows Phone 8.1 a fost putin haos cu acest joc.

  • Jocul nu a fost exclusiv pe iPhone, si nu are nici o legatura cu pretul unui iPhone in mod normal.

   A fost atunci o nebunie cu iPhone-urile care inca aveau jocul instalat.

   A aparut intre timp „Swing Copters”, urmasul jocului Flappy Bird.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami