Humble THQ Bundle – Cum sa cumperi 6 jocuri de exceptie platind cat vrei

Humble THQ Bundle face parte dintr-o serie de “promotii” de acest gen. Aveti ocazia de a cumpara  DarksidersMetro 2033Red Faction: ArmageddonCompany of HeroesCompany of Heroes: Opposing Fronts, si Company of Heroes: Tales of Valor platind cat vreti. Chiar si un singur dolar.

UPDATE: Oferta a expirat, dar in mod sigur vor mai urma humble bundle-uri.

Humble THQ Bundle
Humble THQ Bundle

Totul a inceput cu primul Humble Indie Bundle, un grup de dezvoltatori indie si-au pus la dispozitie jocurile fara sa ceara o suma fixa de bani. Ideea fiind ca platesti cat vrei si, mai mult, alegi cum sa imparti suma de bani intre dezvoltatorii de jocuri sau donatii pentru copiii saraci din Africa.

Initiativa a avut un enorm succes, s-au strans sume impresionante de bani pentru caritate si dezvoltatorii de jocuri au primit mult mai multi bani decat se asteptau. Chiar daca au fost multi care au platit din nesimtire un singur dolar, au fost si oameni care au platit mii de dolari.

Humble THQ Bundle functioneaza pe acelasi principiu, puteti cumpara toate jocurile mentionate mai sus platind oricat. Ce este foarte interesant e ca puteti sa alegeti sa donati intreaga suma catre caritate, THQ (dezvoltatorul care ofera jocurile de azi) nu trebuie neaparat sa primeasca ceva. Desi as spune ca merita din plin. Jocurile oferite sunt foarte bine cotate si se intampla rar ca o companie atat de prolifica sa ofere Humble Bundles.

Jocurile oferite se instaleaza doar prin Steam Windows. Daca donati peste media de 5.72 dolari primiti si Saints Row, un alt joc foarte recomandat.

Eu am dat 10 dolari, cam cat un meniu de la Mec cu tot cu sos si placinta. Merita din plin.

 

7 Replies to “Humble THQ Bundle – Cum sa cumperi 6 jocuri de exceptie platind cat vrei”

          1. Eu nu mai astept asa de mult 🙂 am gasit la flanco un i5 din generatia 3-a cu 2Gb memorie video dedicata. Banuiesc ca n-o sa am probleme cu el in nici un joc cel putin 1 an. ( daca nu toate pe high macar pe medium sau low si tot merg )

          2. Am uitat sa mentionez ce era mai important. E 2700 ron din care aproape 700 Ron vin inapoi la tine sub forma de voucher. E chiar tentanta oferta daca stai sa te gandesti ca e doar 20 21 mil pc-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *