Skip to content →

Google Zeitgeist 2012 – ce cauta romanii pe internet

Ati spune ca Guta este numarul unu, iar pe locul doi e o manea de dor. Dar nu, in 2012 romanii au cautat cel mai mult „Creative Monkeyz” si „rezultate bacalaureat”.

Google Zeitgeist 2012
Google Zeitgeist 2012

Nici in topul celor mai cautati oameni nu se afla manelisti, decat daca nu se pune Traian Basescu 🙂 Whitney Houston a fost cea mai cautata persoana in Romania, in top aflandu-se si sportivi ca Lucian Bute sau Catalina Ponor.

Aparent romanii incep sa aiba si un spirit civic mai dezvoltat. Pe langa „cum se saruta” una din cele mai populare cautari a fost „cum se voteaza”, iar pe langa „ce este iubirea” romanii au cautat „ce este ACTA”. Interesul pentru ACTA mi s-a parut foarte important, mai ales ca „filme online” a fost de asemenea o cautare populara.

Topul este foarte interesant si va invit sa-l explorati accesand pagina oficiala Google pentru Romania. Puteti explora si cautarile din alte tari, australienii au fost, de exemplu, foarte interesati de „gangnam style„, videoclipul de pe Youtube cu cele mai multe vizualizari din istorie (mai are putin si ajunge la un miliard).

Se pare ca pe internet stam mult mai bine ca anul trecut. Poate asta ne va face sa avem o impresie mai putin proasta despre noi. Manelele nu mai sunt in top. Dusmanii moare de ciuda.

Pagina principala pentru cautarile anului 2012 din toata lumea se afla aici.

Published in google internet

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami