Skip to content →

Google accepta noi comenzi pentru Glass, dar trebuie sa demonstrezi ca-i vei folosi intr-un mod creativ

Programul „Explorer” de vara trecuta a oferit, unui grup restrans de dezvoltatori, sansa de a intra in posesia ochelarilor Glass. Acum Google da startul pentru un nou val de comenzi. Pe langa comenzi Google a scos si un video in care putem sa vedem, in sfarsi, cum va fi interfata:

Oricine poate demonstra ca va folosi gadget-ul intr-un mod creativ poate avea sansa de a face o pre-comanda. Chiar si-asa Glass costa in continuare 1500 USD.

Din pacate se pare ca oferta este valabila doar pentru cei care locuiesc in S.U.A., initial, din acest motiv, nici macar nu planuiam sa dau un link, dar vad pe Analytics ca sunt cateva vizite din America. Asa ca daca locuiti in lumea noua si va simtiti creativi, click aici.

Glass este unul dintre cele mai anticipate gadget-uri din ultimii ani. Ochelarii contin un mic display transparent pe care utilizatorul poate sa vada notificari, harti, video conferinte si nu numai. Interactiunea cu Glass se face prin intermediul comenzilor vocale si o zona touch de pe lateral.

Unitatile pe care Google le va vinde in cadrul acestui program nu sunt finale. Project Glass inca este in dezvoltare. Prin acest val de comenzi Google practic vrea ca mai multi oameni sa puna la incercare capabilitatile ochelarilor. Lansarea oficiala era programata pentru 2014, dar este posibil ca termenul sa nu fie respectat.

Desi abordarea Google pare ciudata cred ca este cea mai buna metoda de a asigura un nivel inalt de calitate. In general companiile de tehnologie lanseaza produse ale caror defecte devin evidente dupa cateva luni de utilizare la scara larga. Faptul ca doar oameni selectati vor primi Glass in aceasta faza va asigura ca gadget-ul ajunge intradevar pe mana unor persoane care il pot pune la incercare. Iar faptul ca va trebui sa plateasca 1500 USD va fi o garantie ca intradevar se vor folosi de unitatile pe care le primesc.

De fapt cred ca acesta este singurul motiv pentru care prototipurile costa bani in ciuda faptului ca inca nu sunt finale.

Perioada indelungata (si elaborata) de testare ma face sa cred ca atunci cand Glass va deveni in sfarsit disponibil pentru toata lumea, va fi un produs de foarta buna calitate care va contine inovatiile necesare pentru a fi revolutionar. Drept urmare de-abia astept sa iasa.

Va las cu o demonstratie Glass facuta live la o conferinta Google, o sa va placa 🙂

Published in google

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami