Skip to content →

Despre

Scriu ocazional pe blog (in general despre tehnologie) si, cel putin pentru moment, nu mi-am propus sa castig nici un ban din asta. Acest blog nu va contine niciodata advertoriale sau orice alta forma de publicitate care, in schimbul unor foloase materiale, sa creeze impresia ca eu aleg un anume produs sau serviciu.

Alegerile pe care le fac sunt cele pe care le identific ca fiind potrivite pentru nevoile mele si care se incadreaza in bugetul pe care il am. Nu vor fi neaprat cele mai bune pentru toata lumea. Voi incerca sa fiu cat mai impartial in review-urile pe care o sa le fac si in opiniile pe care le am (si despre care scriu), oferind, in acelasi timp, si informatiile pe care pot sa le adun despre produse concurente sau opinii diferite.

Temele pe care aleg sa le abordez vor iesi des din sfera tehnologiei. In acest sens blogul este mai degraba personal decat un blog de tehnologie dedicat, dar pentru ca sunt pasionat de stiinta si tehnologie, cele mai multe articola vor trata acest subiect.

Va invit sa ma contraziceti de fiecare data cand gresesc, dar va rog sa o faceti oferind argumente logice, nu emotionale. Unul din motivele pentru care scriu este ca sa inteleg subiectele pe care le tratez mai bine. Cand vrei sa explici ceva trebuie sa intelegi foarte bine acel subiect, iar procesul de intelegere nu se opreste cand se publica articolul.

Traficul de pe acest site, ca pe multe alte site-uri, este contorizat prin Google Analytics, dar colectarea de date este configurata sa se efectueze anonim.

Bitnami