Skip to content →

Descarca gratuit aplicatia Prim Ajutor pentru iPhone si Real va dona automat 2 euro pentru Crucea Rosie

Acum ceva vreme scriam despre faptul ca nu poti sa faci donatii gratuit (mai ales pe Facebook). Toate acele posturi care sustin ca Facebook doneaza o suma de bani pentru fiecare like sau share sunt, evident, false. Dar se pare totusi ca puteti face, pana la urma, donatii gratuit. Dar nu cu Facebook. Crucea Rosie are o aplicatie foarte utila intitulata Prim Ajutor, iar Real Hipermarket doneaza 2 euro pentru fiecare descarcare.

Crucea Rosie - Prim Ajutor
Crucea Rosie – Prim Ajutor

Aplicatia in sine este foarte utila. Detaliaza clar, cu filme, ce trebuie facut in cam orice situatie de urgenta. Video-urile exemplificative sunt facute de profesionisti si sunt extrem de educative. Se poate intampla oricand ca cineva sa aiba nevoie de ajutorul tau si ar trebui cu totii sa fim pregatiti pentru asta.

Prim Ajutor nu tine locul unui curs specializat, dar oricine poate invata, macar orientativ, ce trebuie facut in cazul in care trebuie sa acorde cuiva primul ajutor. Informatiile devin si mai utile in cazul in care ai chiar tu nevoie de ajutor. Daca nimeni din jur nu stie ce sa faca poti sa-i directionezi, sau daca esti singur ai macar o idee legata de cum poti sa te ajuti singur.

Aplicatia este un must have pentru toata lumea, faptul ca Real doneaza 2 euro la fiecare descarcare pentru proiectul “Centre de prim ajutor in zone izolate” este doar inca un motiv pentru care ar trebui cu totii sa o descarcam.

Programul “Centre de prim ajutor in zone izolate” are ca scop formarea si instruirea unor persoane din comunitati izolate pentru a putea acorda primul ajutor in cazul unor urgente. Puteti face donatii si direct catre acest program aici.

Alicatia Prim Ajutor poate fi descarcata direct de-aici:

Prim Ajutor - Mobileworks Communication Services

Published in sfaturi stiri

2 Comments

  1. Raluca Raluca

    Aplicatia nu am apucat să o testez, însă sunt convinsă că poate fi de real ajutor. Eu am făcut cursul și am învățat lucruri de care habar nu aveam. Să nu mai spun că multe informații din categoria „ce ebine să facem în caz de…” sunt mituri.

    Mă bucur că susții inițiativa. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami