Skip to content →

Cel mai frustrat dintre pamanteni

Pana in ziua de azi am crezut ca doar radicalii religiosi (cum sunt cei din ISIS) n-au scapat inca de frustrari sexuale care sa-i determine sa pedepseasca o femeie pentru ca a fost violata. Dar se pare ca in Europa inca supravietuieste o specie primitiva de homo sapiens care gandeste exact la fel.

piticu

Unul din membrii acestei specii pe cale de disparitie este Cristi Dorombach, sau dupa cum ii place sa se autointituleze „Piticu„. O fata a fost violata de un taximetrist. Nu stim ce s-a intamplat, dar nici nu conteaza, nu exista nici un motiv care ar putea sa justifice vreodata un viol. Toata lumea stie asta, mai putin Piticu. Fara sa stie nimic despre caz, „l-a rezolvat” in doar cateva minute:

 
Ca sa demonstreze cu adevarat ca face parte din aceasta specie pe cale de disparitie a scris si un articol ca sa se „justifice”, in care explica intr-un mod cat se poate de clar ca are dreptate pentru ca „cine se supara, e problema lui”. Nu v-as sfatui sa intrati pe link, o sa va provoace greata, daca inca n-ati mancat, puteti sa va riscati.

Nu consider ca am lezat pe nimeni. Daca ele (inclusiv victima, cat si alte victime) se simt lezate, deja problema nu e la mine.

UPDATE: Aparent aceasta declaratie nu ii apartine lui, a postat-o pe blogul lui doar ca sa ne convinga de faptul ca altii sunt si mai dezgustatori decat el, si asta ar trebui sa ne linisteasca. Fail.

Ce-l face pe acest „pitic” deosebit fata de extremistii religiosi este ca, spre deosebire de ei, a crescut intr-o societate care a renuntat la aceste concepte medievale. Inconjurat de ratiune si de oameni inteligenti, a reusit cumva sa se pastreze „pur” si sa ramana la nivelul intelectual al anilor 1500. O performanta greu de conceput in conditiile in care oamenii din acele vremuri reuseau sa fie atat de prosti pentru ca nu stiau nici macar sa citeasca.

Cu totii simtim nevoia sa salvam speciile pe cale de disparitie. Dar in acest caz cred ca putem sa facem o exceptie. Oricine ii mai citeste blogul vreodata, stiind ce opinii involuate are, risca sa fie coborat la nivelul lui. Orice brand se mai asociaza cu el va demonstra ca ii impartaseste opiniile.

Am evoluat ca societate si mergem inainte indiferent daca unii dintre noi pot sa tina pasul sau nu.

Published in probleme

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami