Skip to content →

Bloggerii 20% – o campanie inedita creata pentru a salva vieti

In fiecare zi, 57 de romani afla ca au cancer. Stim cu totii ca este o boala cumplita pentru ca toti am vazut oameni in jurul nostru suferind. Rata de imbolnaviri este atat de mare incat este imposibil sa nu auzi macar de cineva. In Romania, o treime din oamenii care se imbolnavesc de cancer mor pentru ca nu beneficiaza de tratamentul potrivit. Aceste tratamente exista, dar multi romani nu au acces la ele.

Fundația Sfânta Irina a reusit sa obtina doua milioane de euro, din fonduri europene, pentru construirea unei clinici specializate. Clinica Nera ar fi prima clinica de recuperare oncologica din Romania care va incorpora si un centru de cercetari. Din pacate pentru construirea si echiparea ei mai sunt necesari inca un milion de euro, pe langa cele doua obtinute de la Uniunea Europeana.

Initiativa „Bloggeri 20%” a fost creata pentru a ajuta la strangerea banilor care mai sunt necesari. Victor KapraCristian China-BirtaDenisa BargauAnca DumaSebastian BargauDan Pandrea si Alex Negrea s-au angajat sa promoveze orice companie care opteaza sa doneze 20% din impozitul de profit pentru Clinica Nera. Calculat cum trebuie, orice companie ar putea sa faca o donatie practic gratuit. In schimb vor primi, in functie de blogger-ul ales, advertoriale, bannere, concursuri, cover photo-uri pe Facebook si nu numai.

Eu m-am hotarat deja sa fac asta cu firma mea, doar ca nu voi cere nici un fel de promovare pentru ca nu am venituri foarte mari, drept urmare si suma donata va fi mai mica. Las loc pe bloguri pentru cei ale caror companii sunt mai mari si mai puternice. Din cate am inteles de la contabilitate procesul nu este atat de simplu cum suna, dar indiferent de dificultati cred ca este un gest pe care ar trebui sa-l faca orice antreprenor. Nici unul din noi nu suntem imuni la cancer. Oricand putem fi loviti de aceasta boala si oricand putem sa-i vedem pe cei dragi suferind. In Romania mor prea multi oameni de cancer si acum putem sa facem ceva.

Daca nu ai o firma probabil ai un sef care are :), sfatuieste-l sa intre pe site-ul campaniei si sa vada cum poate sa ajute. Pe langa fapta buna pe care o face poate beneficia si de promovare pe unul din cele mai citite bloguri din Romania.

Sunt sigur ca initiativei i se vor mai alatura bloggeri, si n-am nici o indoiala ca impreuna putem sa ajutam la strangerea banilor. Eu i-am lasat un mesaj lui Chinezu’ pe blog, daca o vrea cineva promovare pe blogul meu o fac cu mare placere.

Si voi puteti ajuta. Da-ti share paginii campaniei pe unde puteti si incercati sa vorbiti cu oricine are firma. Impreuna putem reusi. Suna a cliseu, dar in acest caz am un feelig ca asa va fi.

Published in internet stiri

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bitnami